WORK. MEET.
SUCCEED.

wherever, whenever, whatever

Ben je op zoek naar een nieuwe manier van werken? Wil je ook een professionele uitstraling voor je bedrijf? Dat kan met de verschillende flexibele services van Flexado. Waar dan ook.

Onze diensten

Welke dienst past bij jou en je lifestyle?

Virtual Offices

Een virtueel kantoor is een verzamelnaam van een aantal flexibele diensten samengevoegd in één pakket zoals bijvoorbeeld een professioneel zakelijk adres met telefonische ondersteuning.

Offices

Flexado kan je helpen bij het vinden van passende kantoorruimte waar je op professionele wijze je onderneming kunt laten groeien.

Flexashop

Wij weten hoe belangrijk het retourproces bij een webshop is. Ook al is de beleving van je webshop aan de voorkant nog…

Meet & Coworking

Bij Flexado kun je gebruikmaken van volledig ingerichte vergader- en spreekruimtes. Door ons brede netwerk aan vergaderlocaties…

One

Geen gedoe op het gebied van mobiele telefonie, internet en dataopslag. Met Flexado One voegen we een waardevolle…

We zetten de Flexado
voordelen op een rij

 • Alle Flexado producten en services zijn flexibel.
 • Je werkt plaats ongebonden.
 • Onze techniek is uiterst betrouwbaar en in eigen beheer ontwikkeld.
 • Support van ons team tot ver achter de komma.
 • Al onze diensten en werkzaamheden zijn aantrekkelijk geprijsd.
 • Ook onze contracten zijn flexibel. (Logisch.)
 • Onze voorwaarden zijn kristalhelder. Wij beloven nul vervelende verrassingen, alleen leuke. graag verder met een unieke aanvulling op onze services.

Alles binnen handbereik
met MyFlexado

 • Inloggen in je persoonlijke omgeving
 • Bekijk al je facturen online
 • Wijzig je instellingen
 • Communiceer gemakkelijk en veilig met Flexado
Inzicht in al
je producten

Flexibel werken
nu & in de toekomst.

Flexado maakt het mogelijk!

Case Studies, updates en inzichten

Dé voordelen van een virtueel kantoor op een rijtje

Met een virtueel kantoor kun je vanuit huis werken met de uitstraling van een professioneel kantoor. Je neemt dan een zakelijk adres af en kunt deze dienst eventueel aanvullen met een telefoonservice zoals bijvoorbeeld een regionaal telefoonnummer, met netextensie naar keuze, of telefonisch vangnet zoals telefoonbeantwoording.

Lees verder

COVID-19 en het nieuwe werken.

Weet je ook even niet hoe je met kantooroplossingen verder moet? Wij begrijpen dat en merken dat ook. Een hygiënische werkomgeving, is een van de meerdere, flexibele services waar Flexado je bij kan helpen. Wij als Flexado staan 100% voor je klaar via onze website, telefoon en chat online. 

Brexit en daarbuiten.

Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Europese Unie (EU) op 31 januari 2020 verlaten. De handelsovereenkomst is 1 januari 2021 afgesloten. Dit zorgt voor veel nieuwe, zakelijke mogelijkheden voor Europa. Voor internationale handel zal het Verenigd Koninkrijk alsnog met Europa in contact blijven. Denk aan steden als: Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Parijs, Madrid en Wenen. 

4 manieren om je online vindbaarheid te vergroten met een virtueel kantoor.

Hoe zorg je ervoor dat je beter scoort in de resultaten van Google.? Hoe krijg je meer potentiële klanten op je website? En hoe zorg je ervoor dat je uiteindelijk meer omzet draait? Dit zijn vragen die tegenwoordig alle ondernemers en bedrijven bezig houden.