FREEDOM OF CHOICE

makes all the difference.

Altijd je eigen keuzes kunnen maken draagt bij aan jouw geluk. Daar geloven wij in. Daarom biedt Flexado alle relevante services om dit mogelijk te maken.

Wat heb jij nodig om succesvol te zijn?

Zeg het maar. Wij regelen het.

Virtual Offices

Een virtueel kantoor is een verzamelnaam van een aantal flexibele diensten samengevoegd in één pakket, zoals bijvoorbeeld een professioneel zakelijk adres met telefonische ondersteuning.

Offices

Flexado kan je helpen bij het vinden van passende kantoorruimte van waaruit je op professionele wijze je onderneming kunt laten groeien.

Pick Up

Wij weten hoe belangrijk het retourproces bij een webshop is. Ook al is de beleving van je webshop aan de voorkant nog zo goed, het retourneren van producten door je klanten is net zo belangrijk.

Meet & Coworking

Wil je alleen of samen flexibel werken op allerlei locaties? Met één abonnement werk jij waar en wanneer je maar wilt.

One

Geen gedoe op het gebied van mobiele telefonie, internet en dataopslag. Met Flexado One voegen we een waardevolle service toe aan plaatsongebonden werken.

We zetten de Flexado voordelen
voor jou op een rij

 • Wij bieden je keuzevrijheid.
 • Alle Flexado producten en services zijn flexibel.
 • Je werkt plaatsongebonden.
 • Onze techniek is uiterst betrouwbaar en in eigen beheer ontwikkeld.
 • Support van ons team tot ver achter de komma.
 • Al onze diensten en werkzaamheden zijn aantrekkelijk geprijsd.
 • Ook onze contracten zijn natuurlijk flexibel.
 • Onze voorwaarden zijn kristalhelder.

Alles binnen handbereik
met MyFlexado

 • Inloggen in je persoonlijke omgeving.
 • Bekijk al je facturen online.
 • Wijzig eenvoudig je instellingen.
 • Communiceer gemakkelijk en veilig met Flexado.
Inzicht in al
je producten

Flexibel werken
nu & in de toekomst.

Flexado maakt het mogelijk!

Case Studies, updates en inzichten

Dé voordelen van een virtueel kantoor op een rijtje

Met een virtueel kantoor kun je vanuit huis werken met de uitstraling van een professioneel kantoor. Je neemt dan een zakelijk adres af en kunt deze dienst eventueel aanvullen met een telefoonservice zoals bijvoorbeeld een regionaal telefoonnummer, met netextensie naar keuze, of telefonisch vangnet zoals telefoonbeantwoording.

Lees verder

COVID-19 en het nieuwe werken.

Weet je ook even niet hoe je met kantooroplossingen verder moet? Wij begrijpen dat en merken dat ook. Een hygiënische werkomgeving, is een van de meerdere, flexibele services waar Flexado je bij kan helpen. Wij als Flexado staan 100% voor je klaar via onze website, telefoon en chat online. 

Brexit en daarbuiten.

Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Europese Unie (EU) op 31 januari 2020 verlaten. De handelsovereenkomst is 1 januari 2021 afgesloten. Dit zorgt voor veel nieuwe, zakelijke mogelijkheden voor Europa. Voor internationale handel zal het Verenigd Koninkrijk alsnog met Europa in contact blijven. Denk aan steden als: Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Parijs, Madrid en Wenen. 

4 manieren om je online vindbaarheid te vergroten met een virtueel kantoor.

Hoe zorg je ervoor dat je beter scoort in de resultaten van Google.? Hoe krijg je meer potentiële klanten op je website? En hoe zorg je ervoor dat je uiteindelijk meer omzet draait? Dit zijn vragen die tegenwoordig alle ondernemers en bedrijven bezig houden.