Flexibel vanaf de start, tot nu. En verder.

Bij Flexado leggen we de lat hoog. Onze ambitie is sinds onze start in 2010 onveranderd; wereldwijd de grootste aanbieder zijn van flexibele kantooroplossingen. Of het nu om een virtueel kantoor of aansluitende diensten gaat. We blijven daarin duurzaam ontwikkelen. We luisteren naar onze klanten en vertalen hun behoeftes in nieuwe diensten. Zo zetten we Flexado wereldwijd op de kaart.

“Altijd blijven innoveren. Dat is ons DNA, daaruit ontstaan de beste ideeën voor de meest flexibele vorm van ondernemen. Wereldwijd.”

Wat wij beloven?

Work. Meet. Succeed. Daar helpen we je bij. Concreter kunnen we het niet beloven. Werken als het jou uitkomt onder jouw voorwaarden, waar dan ook ter wereld. Wherever. Whenever. Whatever. Dat is de ultieme werkvrijheid. En die bieden wij met onze diensten.

Met Flexado bereik je maximale flexibiliteit in elke vorm binnen jouw bedrijf. Virtuele offices, co-working places, zakelijke telefonie en meer; met Flexado bieden we je de optimale flexibiliteit. Zonder hoge kosten. Met hoge kwaliteit. Wereldwijd.

Maak kennis
met team Flexado

Chief Executive Officer & Founder

Ramon ten Tije

Ramon leerde al vroeg wat er bij ondernemerschap komt kijken. Met voldoende lessen in zijn broekzak, gaf hij hier zijn eigen twist aan. De enorme drive van Ramon vertaalt zich naar succes. In plaats van 1 van de 10, wil Ramon 9 van de 10 deals sluiten. En dat doet hij, geheel op eigen wijze.

Ramon bedacht Flexado aan zijn keukentafel. Het geld wat op dat moment beschikbaar was, stak hij in een KvK registratie, een website en 3 Google advertenties. Krap 12,5 jaar later runt hij een internationaal bedrijf, met een compleet team en een sterk concept. Flexado is een wereldwijde speler in het bieden van flexibele kantooroplossingen.

Voordat Flexado, Flexado werd heeft Ramon goed geluisterd naar de behoeften vanuit zijn netwerk. Een netwerk met veel ondernemers, die op zoek waren naar ontzorging én een professionele uitstraling. Ramon bedacht een virtueel kantoor, waarbij eenvoudig een professioneel post- en bezoekadres aangeboden wordt.

Vanuit dit idee is Flexado uitgebreid naar een aanbieder van complete werkoplossingen, om diezelfde ondernemer te ontzorgen. Volledig, compleet en professioneel.

Ramon: “Mijn missie is ook de missie van het complete team. Je doet mee en denkt mee in alle facetten van onze dagelijkse business. Samen bereik je meer. En veel bereiken, wereldwijd, dat is wat we willen. We zijn de beste speler in het bieden van flexibele kantooroplossingen. En dat blijven we.”

Managing Partner

Mirjam van Lamoen

Ook Mirjam komt uit een (h)echte ondernemersfamile. Voor haar was dit overigens niet een directe reden om ook te gaan ondernemen. Vanuit een opleiding Communicatie werkte ze heel lang voor diverse bureaus en allerlei opdrachtgevers. Uiteindelijk besloot ze ook de stap naar zelfstandige te zetten, alleen werd dat ‘zelfstandig’ al heel snel een compleet team.

Mirjam weet duidelijk wat ze wil en hoe ze het wil. Als partner binnen Flexado kijkt ze mee op strategisch niveau. Ze is sterk in het verbinden van mensen, netwerken en diensten. De lat ligt daarbij hoog, altijd het beste resultaat voor de klant.

Ze is naast partner bij Flexado, ook managing partner bij CLAP Communicatieregie en bij haar kindje De Ideeënfabriek. Tenslotte is ze ook aandeelhouder in het familiebedrijf CSU, samen met haar broer, zus én het management. “Ja, het is een diversiteit aan ondernemingen, maar zeker ook met overeenkomsten. Overal gaat het om mensen. Ik vind het belangrijk onze klanten én hun klanten goed te kennen. Het verschil in omvang maakt dat er over en weer veel te leren is. Dat is wat ik zo leuk vind”.

Mirjam wil samen met het team van Flexado de wereldwijde groei doorzetten. “Het is mijn missie, om iedereen te raken met de diensten van Flexado. Samen met het team. Dat is voor mij erg belangrijk”.

Location Manager

Laura Beekmans

Wie is Laura?

Zonder Laura, geen gastvrije receptie, smakelijke horeca of strakke planningen. Laura regelt alle facilitaire zaken rondom onze hoofdlocatie De Ideeënfabriek in Uden. Ze beantwoordt de vragen vanuit het team, vanuit de huurders en bedrijven met een servicekantoor in Uden. Laura is, samen met Arianne, de spil van het team.

Typisch Laura

Laura komt graag op de fiets. Ze houdt evenveel van lekker eten en borrelen, als van sporten. Ze weet waar ze mee bezig is en zorgt dat er een fijne sfeer en structuur zijn binnen het team van Flexado en De Ideeënfabriek.

Contact


laura@flexado.com
+31 85 303 2501

Sales Manager

Max Klotz

Wie is Max?

Max is de Jack Sparrow binnen Flexado. Hij verovert het hart van iedere klant met zijn uitgebreide advies. Naast een gezonde dosis rock ’n roll draagt Max binnen Flexado ook bij aan de algemene ontwikkeling in functie als bibliothecaris. Max gaat met het team niet voor minder dan goud.

Typisch Max

Max schrijft graag gedichten in zijn vrije tijd, hij bracht zelfs zijn eigen bundel uit. Ook leest hij het liefst vier boeken tegelijk. Hij speelt gitaar en produceert zijn muziek vanuit een eigen studio. En dat het liefst allemaal door elkaar; de grote afwisseling is juist zijn drijfveer.

Contact


max@flexado.com
+31 85 303 2501

Chief Information Officer

Hans Gründemann

Wie is Hans?

Hans is de drijvende kracht achter Flexado One. Hij is de technisch-commerciële kracht die deze dienst onderhoudt.
 Hans bedacht de perfecte aanvulling op de virtuele werkomgeving voor een ondernemer met Flexado One.

Typisch Hans

Hans is sportief en actief lid van zijn geliefde tennisvereniging. Verder heeft Hans een warme interesse voor de watersport en Formule1. Ook bereiden Hans en zijn vrouw graag een lekkere maaltijd voor vrienden.

Contact

hans@flexado.com
+31 85 303 2501


Director Meet & Coworking

Andrew Troostwijk

Wie is Andrew?

Andrew is chef Meet & Co-working. Zijn missie is helder. Hij zorgt ervoor dat iedereen het complete concept achter Flexado Meet & Co-working kent: overal en altijd op flexibele basis kunnen werken. Wereldwijd dus. Andrew heeft contact met locaties, realiseert nieuwe contracten en stuurt strategisch aan.

Typisch Andrew

Andrew hoeft de wereld niet opnieuw te veroveren. Hij deed dit eerder, terwijl hij aan de andere kant van de aardbol woonde. Andrew houdt enorm veel van goede koffie. En van alles wat met zwemmen en surfen te maken heeft. Samen met Andrew kun jij werken waar je maar wilt: van Nederland tot de Pacific.

Contact

andrew@flexado.com
+31 85 303 2501


Strategy Manager

Erwin de Zeeuw

Wie is Erwin?

Erwin heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en IT. Hij is in zijn carrière betrokken geweest bij start-ups, scale-ups en grote corporates. Tijdens deze ervaringen heeft Erwin de vaardigheden ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van een visie, een strategie en het stellen van doelen om verder op te schalen. Erwin is als strateeg binnen Flexado betrokken bij de Meet & Coworking business unit.

Hij heeft een passie voor digitale, datagedreven & innovatieve oplossingen. Erwin focust zich op toekomstige en strategische doorontwikkelingen, zodat de dienstverlening up-to-date en flexibel blijft.

Typisch Erwin

Erwin werd als kind al aangemoedigd om dromen te realiseren, van klein tot groot. Met deze instelling heeft Erwin al veel bereikt. Zo is hij twee jaar op wereldreis geweest, heeft hij als duikinstructeur aan honderden mensen de wondere onderwaterwereld laten zien en is hij tapmeester van het jaar geweest.

Erwin houdt van speciaalbier (tripel, saison en witbier) en goede wijn. Qua sport zwemt en golft hij graag. Daarnaast vind je hem op een muziekfestival. Net zo veelzijdig dus als zijn carrière. Met Erwin in het team weet je zeker dat de beste resultaten behaald worden.

Contact

erwin@flexado.com
+31 85 303 2501


Sales Executive

Gijs Bastiaansen

Wie is Gijs?

Gijs onderhoudt het klantcontact zoals hij is. Transparant en toegankelijk. Dat vindt hij ook belangrijk voor de klanten binnen Flexado: waarmaken wat we beloven. Kwaliteit bieden, in plaats van kwantiteit.

Typisch Gijs

Gijs is een grote muziekliefhebber. Hij bezoekt graag een festival, maar maakt nog liever zelf nieuwe muziek die hij laat beoordelen op zo’n feestje. De rust zoekt Gijs op tijdens het kijken van Formule1 of tijdens het vissen. Wel het liefst met vrienden.

Contact

gijs@flexado.com
+31 85 303 2501


Senior Sales Executive

Dennis van den Berg

Wie is Dennis?

Dennis werkt al langere tijd bij Flexado. Een complexe vraag is iets waar Dennis graag induikt, zodat iedere klant de juiste antwoorden krijgt. Hij maakt de belofte van ‘korte lijnen, snelle reactie’ waar. Of dit nu in het Nederlands of Engels is: Dennis zorgt voor een sterk advies.

Typisch Dennis

Zonder Dennis geen Super Bowl. Samen met vrienden volgt hij alles in aanloop naar deze American Footballfinale. Zijn prachtige Engelse uitspraak is deels hieraan te danken en aan de vele films & series die hij graag in zijn vrije tijd kijkt.

Contact

dennis@flexado.com
+31 85 303 2501


Customer Support

Eloisa Tan

Wie is Eloisa?
Zoek je contact met Flexado, dan spreek je vaak met Eloisa. Telefonisch, per chat of via onze e-mail. Naast het klantcontact, zorgt zij ervoor dat alles netjes wordt verwerkt voor alle bestaande én nieuwe klantrelaties.

Typisch Eloisa
Eloisa waardeert de kleine dingen in het leven. Letterlijk: van pups, tot mini edities van luxe make-up, maar ook figuurlijk. Ze waardeert het geluk in kleine dingen. Daarnaast is Eloisa onze glitter & glamour queen. Ze werkte jarenlang in de showbizzwereld, waarvoor ze in Londen heeft gewoond. Toch kiest ze nu bewust voor een baan met regelmaat. En daar zijn wij bij Flexado maar wat blij mee.

Marketing & Communications Officer

Lieke van Casteren

Wie is Lieke?

Lieke houdt zich bezig met het puntje op de i binnen Flexado. Ze is de spin in het web met betrekking tot de marketing en communicatie. Lieke zorgt ervoor dat alle gave ontwikkelingen binnen Flexado gedeeld worden met de buitenwereld.

Typisch Lieke

Naast marketing & communicatie houdt Lieke zich ook graag bezig met haar gezin, familie en vrienden. Zo gestructureerd als ze werkt, zo chaotisch is het thuis soms. ‘Zoete inval’ kon haar achternaam zijn en daar is ze trots op.

Contact

lieke@flexado.com
+31 85 303 2501


Financial Manager

Cora Pouwels

Wie is Cora?

Cora zorgt voor een complete financiële administratie binnen Flexado. Geen factuur blijft achter dankzij haar nauwkeurige handelingen. Ze werkt met plezier alle cijfertjes binnen Flexado weg in een gestroomlijnd proces.

Typisch Cora
Cora komt uit een ondernemersfamilie en had eerder een eigen winkel. Na een aantal jaar koos ze ervoor om de financiële administratie bij anderen te verzorgen. Cora staat positief in het leven. Ze wandelt en fietst erg graag. Ook brengt ze graag tijd door met familie en vrienden. Cora is precies, nauwkeurig en eerlijk: een aanwinst voor het team.

Projectmanager Telecom

Cor van de Vorst

Wie is Cor?

Cor is het technische verlengstuk van Flexado One. Hij onderhoudt het contact met bestaande klanten en sluit graag nieuwe klanten naar alle tevredenheid aan. Wanneer er een probleem is, neemt hij de zorgen over om die vervolgens om te zetten in een werkende oplossing.

Typisch Cor

Dat Cor een techneut is mag duidelijk zijn. In zijn vrije tijd houdt hij zich het liefste bezig met Geocaching en klussen rondom huis. Cor streeft naar perfectionisme en voert dit ook door bij de klanten, bij aankoop van nieuwe producten of in geval van een storing.

Contact

cor@flexado.com
+31 85 303 2501


GroenBezorgen

Ruud Alofs

Wie is Ruud?

Ruud is samen met zijn tweelingbroer Thijs 3 jaar geleden gestart met GroenBezorgen. Een passie voor fietsen met een missie naar duurzamer transport, is de ideale mix geweest om GroenBezorgen binnen no time stevig op de markt te zetten. Voor Flexado regelen Ruud en zijn team alle stromen rondom de post. Postverwerking, het doorzenden of bezorgen met een fietskoerier, alles voor tevreden klanten bij Flexado!

Typisch Ruud

De liefde voor fietsen én ondernemen heeft Ruud al op mooie plekken mogen brengen. Hij fietste eerder zelf op recreatief hoog niveau en daarna met soortgelijke bedrijven over heel de wereld. Wij zijn blij met een partner als GroenBezorgen. Samenwerken en goede kansen benutten!

SEO & SEA specialist

Rens van den Elsen

Wie is Rens?

Rens heeft de volledige focus op de online vindbaarheid en advertising voor Flexado. Hij weet als geen ander waar onze klanten naar op zoek zijn. Met Rens in het team wordt een Google zoekopdracht, zoals ‘virtual office’, direct doorgelinkt richting onze dienstverlening.

Typisch Rens

Rens pakt alles met beide handen aan. Niet alleen op het gebied van werk, maar ook in zijn vrije tijd. Af en toe is Rens op de golfbaan te vinden om een balletje af te slaan. Hij is altijd in voor gezelligheid. Biertje drinken met vrienden of familie? Rens is erbij!

Financial Administrator

Yvonne Donkers

Wie is Yvonne?

Yvonne is de rechterhand van Cora voor de financiële administratie. Samen zorgen ze ervoor dat alle betalingen netjes op tijd en via het proces verlopen. Yvonne is een echte team-player die altijd voor iedereen klaar staat.

Typisch Yvonne

Yvonne maakt graag haar hoofd leeg tijdens een lange wandeling. Dit doet ze regelmatig met haar buurhond Morris waar ze een co-ouderschap over heeft. Ook fotografeert ze graag in haar vrije tijd en geniet ze van samenzijn met haar familie. Ze vindt het leuk om te dansen en een terrasje te pikken. Ten slotte kun je haar ook tegenkomen in kringloopwinkels, waar ze haar verzamelwoede even toelaat.

Content Specialist

Geert van Lamoen

Wie is Gijs?

Geert houdt alle content op onze website up-to-date. Al onze locaties, wereldwijd, zijn letterlijk goed in kaart gebracht door hem. Onze klanten zien hierdoor in één oogopslag alle mogelijkheden bij onze business partners. Hij weet of je er kan parkeren, of de locatie goed toegankelijk is met het openbaar vervoer en zelfs of je je hond een dagje mee mag nemen. Geert weet alles! 😉

Typisch Gijs

In zijn vrije tijd is Geert vaak op het hockeyveld te vinden. Bij deze club geeft hij ook training en coacht hij teams. Zijn droom is om over een tijdje veel locaties van Flexado te gaan bezoeken, weliswaar met zijn eigen camper die hij zelf aan het bouwen is.

Contact

geert@flexado.com
+31 85 303 2501


Back-end Developer

Wesley Lolkema

Wie is Wesley?

Wesley zorgt voor het technische gedeelte achter alle websites van Flexado. Hij regelt dat de sites bereikbaar zijn en up-to-date blijven. Ook fixt hij dat de offerteaanvragen of bestellingen via de website goed bij het sales team terecht komen. Verder regelt Wesley dat klanten gemakkelijk hun facturen kunnen inzien en gegevens altijd kunnen wijzigen in de portal. Wesley is het digitale, technische brein achter Flexado.

Typisch Wesley

In zijn vrije tijd sport Wesley heel graag. Gezellig in een vriendenteam voetballen en daarna door voor de derde helft. Ook verzet hij graag zijn gedachten in de sportschool. Maar als vrienden vragen of hij mee gaat poolen; dan kiest hij daar toch liever voor.

Visual Designer

Ardaan Hageman

Wie is Ardaan?

Ardaan is de (grafisch) vormgever voor Flexado. Alles wat je voorbij ziet flitsen vanuit Flexado, is door hem bedacht en gemaakt. Dit is natuurlijk terug te zien op onze websites, maar ook alle brochures, nieuwsbrieven en social media posts zijn door hem geïllustreerd. Dankzij Ardaan wordt Flexado letterlijk weergegeven in strakke beelden, matchende kleuren en scherpe vormgeving.

Typisch Ardaan

Samen met zijn vriendin en hun lieve hond lopen ze graag door mooie natuurgebieden. Daarnaast kijkt Ardaan graag naar Formule1; samen met zijn broertjes en vader. Ook worden er regelmatig spelletjes gespeeld met vrienden & familie.

Chatbot

Flexi

Wie is Flexi?

Flexi is onze altijd aanwezige chatbot. Supersnel en vlijmscherp. Op al je vragen krijg je binnen no time een antwoord, zodat je weer door kan met je werk. Daar wordt Flexi heel blij van. En wij ook. Flexi wordt geholpen door het volledige team. Dus wanneer jij een lastige vraag stelt, pakken de echte slimmeriken het voor je op. 😉

Typisch Flexi

Naast veel gestelde vragen, is Flexi ook benieuwd hoe het met jou gaat. Er wordt tijd vrij gemaakt om jou als klant goed en duidelijk te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. Dit is Flexi’s leven. Jij blij, Flexi ook blij.

Contact

hello@flexado.com
+31 85 303 2501


Flexibel werken
nu & in de toekomst.

Flexado maakt het mogelijk!