Wat je mag verwachten?

Altijd flexibel kunnen werken. Overal! De softwareoplossing van Flexado One Cloudroom maakt het mogelijk. Met Cloudroom log je vanaf elke locatie in, ongeacht met welke computer of tablet. Dat doe je op je eigen beveiligde server, met daarop een volledige Windows 10-versie. Op de server installeer je bovendien lokaal alle applicaties en programma’s die je verder nog nodig hebt.

Microsoft
pakket-licenties

Overcompleet bestaat niet in ons boek. Daarom bieden wij je ook volledige Microsoft pakket-licenties. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Word, Office, Outlook en OneDrive. Daarnaast krijg je inbegrepen bij de licentie via Flexado een eigen Microsoft Exchange-server om je eigen e-mailserver mee te beheren.

Online vergaderen

Breid je online werkplek nog verder uit met de Flexado videovergadersoftware. Ideaal om snel, gemakkelijk en beveiligd met je collega’s en relaties te vergaderen. En geen zorgen, onze virusscanners houden al onze online werkplekken veilig en vrij van virussen.

Support

Goed om te weten; al onze softwarediensten zijn inclusief beheer en support. Heb je cloud back-up nodig? Dan regelen we dat. Wij kopiëren je gegevens periodiek als back-up op een aparte losstaande beveiligde server.

Benieuwd wat Flexado One Cloudroom voor jou kan betekenen?

Neem snel contact met ons op!