Werkplekken

Flexado biedt u compleet ingerichte werkplekken, spreekruimtes en dagkantoren waar u andere professionals kunt ontmoeten en kunt netwerken of waar u juist in alle privacy kunt werken. U kunt kiezen voor een privékantoor voor een dag of voor flexibele werkplekken gedurende een dag(deel), week, maand of langere periode.

It's up to you

Door deze flexibele kantooroplossing bespaart u geld en het geeft u de vrijheid die u wilt. De flexibele werkplekken zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook is het mogelijk om plaats te nemen in de businesslounges om te ontspannen, bij te praten of mensen te ontmoeten. Alle werkplekken zijn uitgerust met een goede wifiverbinding en de benodigde faciliteiten. 

Vraag offerte aan

Upgrade uw werkplek

Combineer uw werkplek met een van onze virtueel kantoordiensten voor de perfecte zakelijke uitstraling. Kies bijvoorbeeld uit één van onze honderde zakelijke post- en/of bezoekadressen of maak gebruik van de nieuwste telefoontechniek en ben altijd bereikbaar met ons VoIP-platform in de cloud.  

Reserveer snel en gemakkelijk uw werkplek

Direct reserveren of heeft u een vraag? Neem telefonisch contact met ons op via +31(0) 30 3050067, stuur een e-mail naar backoffice@flexado.com of open de live-chat op onze website. 

kies uw eigen indentiteit

“In een vergadering werden nooit grote ideeën geboren, 
maar heel wat dwaze ideeën zijn er ondergegaan.”