Telefoonbeantwoording

Altijd bereikbaar waar ook ter wereld

Kiest u voor een regionaal telefoonnummer via Flexado, dan maakt u gebruik van de beste VoIP technologie op de markt. Deze technologie ontwikkelt zich snel en Flexado groeit hierin mee.

Ons VoIP system is gebruiksvriendelijk en biedt u veel mogelijkheden, waaronder live doorschakelmogelijkheden, bellen via App of eigen VoIP telefoon. Tevens staat ons professionele telefoonbeantwoordingsteam voor u klaar om uw inkomende telefoongesprekken te beantwoorden in verschillende talen.

 

Wij beantwoorden uw telefoon al vanaf € 40,- per maand

Wij staan graag voor u klaar

Heeft u als ondernemer geen tijd om alle telefoonoproepen aan te nemen? Kies dan voor de telefoonbeantwoordingsservice van Flexado. Tijdens kantoortijden worden al uw binnenkomende oproepen met uw bedrijfsnaam opgenomen en professioneel beantwoord volgens uw instructie. Ons team is gespecialiseerd om conform uw wensen de telefoon te beantwoorden. Zij zullen de telefoon aannemen met uw bedrijfsnaam en het gesprek overeenkomstig uw wensen afhandelen of doorschakelen. Deze service is op al onze locaties in diverse talen beschikbaar.

Aangezien de prijs per land en locatie varieert, vindt u de kosten van deze dienst bij de informatie van de locatie. Wilt u meer informatie over de telefoniediensten van Flexado? Neem telefonisch contact met ons op via +31(0) 30 2271816, stuur een e-mail naar sales@flexado.com of open de live-chat op onze website.

virtueel kantoor samenstellen