Virtueel kantoor.

Een virtueel kantoor is een verzamelnaam van een aantal flexibele diensten.
Hiermee profiteert uw bedrijf van de aanwezigheid van een professioneel kantoor tegen een fractie van de kosten van een traditioneel kantoor. Met behulp van ons internationale netwerk van geselecteerde businesscenters heeft u de mogelijkheid uw bedrijf een lokale uitstraling te geven, waar ook ter wereld.

 

Professionele uitstraling vanuit huis

Gebruik een van onze kantooradressen als uw eigen virtuele kantoor. Als u ook kiest voor onze telefonieservice bent u altijd telefonisch bereikbaar met uw eigen regionale telefoonnummer. Professionele afhandeling van uw telefoongesprekken door één van onze telefonistes is uiteraard ook mogelijk. Maak daarnaast gebruik van onze professionele zakelijke post- en/of bezoekadressen. 

De voordelen van een virtueel kantoor bij Flexado


Alle Flexado contracten zijn flexibel af te sluiten met duidelijke en transparante voorwaarden. 

Kies een locatie dichtbij uw klanten of verover een nieuwe markt. Wij bieden wereldwijd virtuele kantoren aan. 

Flexado biedt de volgende diensten flexibel aan:

  • Zakelijk post- en/of bezoekeadres;
  • Service kantoor;
  • Regionaal telefoon / fax / service-nummer;
  • Telefoonbeantwoording & receptiediensten.

U kunt gebruikmaken van verschillende flexibele diensten zonder dat u hiervoor een dure kantoorruimte huurt. U bespaart kosten en heeft wel de professionele uitstraling naar uw klanten toe. 

Combineer direct online uw gewenste diensten en stel uw eigen virtueel kantoor samen. Start direct!

vanaf

50,- Bestellen

Zakelijk postadres
Een professioneel zakelijke post- en/of bezoekersadres via Flexado. Geschikt voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel. 

Lees meer

 

Regionaal telefoonnummer
Altijd bereikbaar met onze voordelige en flexibele VoIP telefoniediensten. Stel zelf uw telefooncentrale in via onze cloud. 

Lees meer

Telefoonbeantwoording

Al uw binnenkomende oproepen worden met uw bedrijfsnaam opgenomen en professioneel beantwoord.

Lees meer

Stel uw eigen virtueel kantoor samen

Stel direct samen

Startdatum

Startdatum

Bij het samenstellen van uw virtueel kantoor kunt u online de gewenste startdatum handmatig aangeven.

Overeenkomsten van Flexado kunnen op elke werkdag van de maand ingaan en eindigen altijd op de laatste dag van de maand. Al onze overeenkomsten hebben een opzegtermijn van 3 volledige kalendermaanden tegen het einde van de (verlengde) overeenkomst. Indien u kiest voor een betaalfrequentie van meer dan 3 maanden dan is de duur van de overeenkomst gelijk aan de gekozen betaalfrequentie. Wordt de overeenkomst niet of niet tijdig opgezegd, dan wordt de overeenkomst automatisch verlengd met dezelfde duur.

Aanvullende kosten

Aanvullende kosten

Flexado is altijd duidelijk en helder over de bijkomende kosten. Bij het afsluiten van een virtueel kantoor betaalt u eenmalige opstartkosten en
2 maanden borg. De borg en opstartkosten worden op uw eerste factuur in rekening gebracht. Flexado heeft het recht jaarlijks een wettelijk toegestane indexering toe te passen over het vaste maandbedrag.

Dossieropbouw

Dossieropbouw

Om uw virtueel kantoor te activeren hebben wij voor de startdatum de volgende documenten van u nodig:

  • Een kopie van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel (bij een nieuw op te richten bedrijf dient deze kopie binnen twee weken na de startdatum te worden overlegd).
  • Een gelegaliseerde kopie van uw identiteitsbewijs. Gelegaliseerd houdt in dat deze kopie voorzien moet zijn van een officiële stempel, bijvoorbeeld van een notaris of gemeente. Tevens is het mogelijk om deze check via een videoverbinding te doen met Flexado (bijvoorbeeld via Skype, WhatsApp of FaceTime) of op het hoofdkantoor in Houten.

Het kan voorkomen dat er overige documenten nodig zijn voor de opbouw van ons interen dossier. Dit verschilt per land. In ons Privacy Beleid kunt u lezen hoe wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens en documenten.  

Benodigde documenten

Betalingswijze

Betalingswijze

Na het online samenstellen van uw virtueel kantoor kunt u direct uw eerste termijnbedrag betalen via diverse betaalmethodes. De betaalmethode kunt u zelf kiezen. 

De betaalmogelijkheden zijn:

  • Betaling via iDEAL, Credit Card, Bancontact, SOFORT Banking, Paypal & Bitcoin.
  • Betaling via automatische incasso (SEPA).
  • Indien u per maand wenst te betalen, betaalt u een toeslag van 5% per maand.
  • Indien u per jaar wenst te betalen, ontvangt u een korting van 5% over uw jaarbedrag.