Kantoorruimte
all-in huren

 


Flexado kan u helpen bij het vinden van passende kantoorruimte waar u op professionele wijze uw onderneming kunt laten groeien.
U kunt kiezen voor een fulltime of parttime kantoorruimte, voor korte of langere periodes. Op de meeste locaties zijn de beschikbare kantoren compleet voor u ingericht. U kunt uw kantoor natuurlijk ook inrichten met uw eigen meubilair.

 

 

 

It's up to you

Flexado biedt professionele kantoorruimtes aan met de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten in het business center. Denk hierbij aan een gemeenschappelijke receptie als uw eerste aanspreekpunt, businesslounges met koffie- en theefaciliteiten en ook niet onbelangrijk: de netwerkmogelijkheden met andere professionals.

 

Bekijk kantoor locaties

Upgrade uw kantoor

Combineer uw kantoor met een van onze virtueel kantoordiensten voor de perfecte zakelijke uitstraling. Maak gebruik van de nieuwste telefoontechniek en ben altijd bereikbaar met ons VoIP-platform in de cloud.  

 

Vaste prijs per maand

Wilt u een keer komen kijken?

Laat het ons dan direct weten. Wij plannen graag een bezichtiging voor u in met een van de locatiemanagers. Neem telefonisch contact met ons op via +31(0) 30 3050067, stuur een e-mail naar backoffice@flexado.com of open de live-chat op onze website.

 

Plan een bezichtiging